"Je gaat je zo machteloos en onzeker voelen dat je je niet kan voorstellen dat iemand nog kan helpen"
vader van kindje met eetproblemen

GZ-psycholoog, IMH-specialist, Mindful met je baby & peuter trainer, Mindfulnesstrainer voor volwassenen (io), en moeder van 3.

Als medisch psycholoog en klinisch onderzoeker heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en bij de afdeling Psychiatrie van het UMC Utrecht. Ik heb mij daar gespecialiseerd in de ontwikkeling van het jonge kind (-10 maanden – 5 jaar) en zijn/ haar ouders. Daarnaast ben ik al langere tijd geïnteresseerd in mindfulness als manier om stressbeleving te verminderen. Nu, als zelfstandig GZ-psycholoog bij de OuderKindLijn, richt ik mij vanuit mijn kennis en ervaring op het begeleiden van ouders in de relatie met hun jonge kind, van kinderwens tot de uitdagingen van het ouderschap.

Mijn aandachtsgebieden. Ouders met een kind met een ziekenhuisverleden (oa neonatologie, schisis, cardiologie, CF) /kinderen met ontwikkelingsachterstanden/ het 22q11.2 deletiesyndroom/ jonge kinderen met regulatieproblemen (huilen, voeden, eten, slapen en gedrag)/ mindfulness in het ouderschap.

Naast het werken bij de OuderKindLijn heb ik nog een eigen bedrijf: www.care4minds.org