"Je raakt oververmoeid en uitgeput en dan ga je als ouders elkaar ook nog in de haren vliegen"
ouders van peuter met slaapproblemen

Cecile Gunning

Klinisch psycholoog, psychotherapeut en IMH specialist


Ouders en babies respectvol bijstaan in deze zo kwetsbare en belangrijke levensfase is wat mij aanspreekt in dit werk. Je legt het fundament voor de toekomst en voorkomt grotere problemen omdat je er zo snel bij bent.

Ik richt mij op (het herstel van de) relatie tussen ouders en kinderen en zoek met ouders naar de eventuele onderliggende belemmeringen. Mijn jarenlange therapeutische ervaring met kinderen, jongeren en ouders vormt de basis van mijn werk waar ik altijd op zoek ben naar betekenisgeving. Waarom is dit probleem er met dit kind in dit gezin? Ouderschap maakt kwetsbaar, daarom zoek ik samen met kind en ouders naar die ingang tot verandering waardoor ouders zich weer gesterkt voelen in hun ouderschap.

Aandachtsgebieden:

Zwangerschap, PND en depressieve ouders, problemen samenhangend met ouderschap, allerlei problemen bij het kind zoals bijvoorbeeld met slapen of eten die de ouder/kind relatie beïnvloeden, alleenstaande ouders, hechting ouder-kind. Verder geef ik opleiding en supervisie aan jonge collega's om onze visie door te geven.

lid: LvvP, VKJP, Daimh, en vereniging van IPT 

BIG registratie: 29037863125 (KP) en 49037863116 (Psychotherapeut)